HTML

Hole in one - vagy amit akartok a golfról

Gondoltam, kipróbálom. A golfozást és a blogolást is. Mindkettőben kezdő vagyok, tehát bizton számíthatunk szórakoztató mozzanatokra... Egy kezdő golfozó viszontagságai

Minimum a Gödöllői dombság

2008.04.16. 09:04 golfozó

A mi csoportunknak volt a legjobb a beosztása. Először láttuk a pályát, ami kedvet csinált, utána próbáltuk a swing-et, ami nagyon nehéz és a végén a putt-ot  ami biztosította a sikerélményt.

Átmentünk a gyakorló green-re. Ez az a rész, ahol a „végjátékot” lehet gyakorolni. Szenzációs zöld gyep, több lyukkal. Itt csak gurítani lehet a labdát. Más az ütő, más a fogás. Itt már folyik a csevegés ütögetés közben és gyűjtjük a pozitív élményeket. De arra is ráébredünk, hogy 30 centiről is lehet mellé gurítani. A TV-ben ez is sokkal 1xűbb.

De elég nagy számú találat biztosítható azzal a módszerrel, hogy jó közel áll az ember a lyukhoz és tutira betalál. Illetve még akkor sem mindig… A lyuk körüli rész 2m-ről még asztallap simaságúnak látszik de közelebbről kiderül: minimum a Gödöllői dombság.

Vacsora után a melegvízben találgatjuk, mikor múlik el az a sajgó érzés a tagjainkból.
Biztos vagyok benne, hogy jókat fogok mesélni első találkozásomról a golffal.

Szólj hozzá!

Címkék: golf green sikerélmény putt melegvíz

A bejegyzés trackback címe:

https://holeinone.blog.hu/api/trackback/id/tr25427559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása