HTML

Hole in one - vagy amit akartok a golfról

Gondoltam, kipróbálom. A golfozást és a blogolást is. Mindkettőben kezdő vagyok, tehát bizton számíthatunk szórakoztató mozzanatokra... Egy kezdő golfozó viszontagságai

Elszúrtam a dátumok beállítását

2008.05.27. 08:04 golfozó

Újabb blogírással kapcsolatos dolog:

Az az elterjedt nézet (saját tapasztalatom ugye még nincs sok), hogy a blogírást napi szinten kell művelni, különben a látogatók elpártolnak (már ha vannak).

Ezért ugye be lehet vetni azt a trükköt -ha blogunk jellege megengedi- hogyha tudjuk, hogy nem lesz időnk naponta posztolni, akkor előre feltöltünk néhányat, amit azután az okos program majd a kívánt időben megjelenít.

Eddig az elmélet, ami remek. És a gyakorlat: elszúrtam a dátumok beállítását (pedig általában bonyolultabb hibákat követek el, ez túl 1xű), ezért napok óta nem látszott semmi új.

Bocs.

Szólj hozzá!

Címkék: blog trükk dátum

A bejegyzés trackback címe:

https://holeinone.blog.hu/api/trackback/id/tr23489501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása