HTML

Hole in one - vagy amit akartok a golfról

Gondoltam, kipróbálom. A golfozást és a blogolást is. Mindkettőben kezdő vagyok, tehát bizton számíthatunk szórakoztató mozzanatokra... Egy kezdő golfozó viszontagságai

Mivel telt az idő a golfozáson kívül?

2008.07.14. 08:03 golfozó

 

Akkor folytatom a februári élménybeszámolót Tunéziából.

Délutánonként visszafelé a szállodába mindig kicsit többe került a taxi, mint reggel a pályára. Nyilván abból indultak ki a sofőrök, hogy nem akarunk gyalog menni vagy 20km-t. De végül visszaérkeztünk. Mivel én nem ettem a Palm Links büféjében (a pizza a többiek szerint borzalmas, de a többi dolog nem rossz), ezért kis séta a kikötőben és a tengerparton, szendvics, sör (többnyire alkoholmentesnek bizonyult, ami kicsit gáz).

 

 

 A Palm Links terasza, elötte a putting green és az 1. elütő

 

 

 

 

 

 

 

 

Port el Kantaoui: facsart narancs és alkoholmentes sör vételező hely

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utána fürdés a szálloda medencéjében. Így februárban hiába van jó meleg a napon a tenger még hideg. Persze akadt néhány Északi tengerhez szokott német nyugdíjas, aki bemerészkedett a vízbe. Apropó nyugdíjas: a golfpályák közönségét is többségben ők teszik ki. Gyakorolni nem nagyon láttam őket, de a pályán sokan vannak.

Este vacsora után a szállodában van vmilyen zenés-táncos műsor. Ha ez nem jön be, akkor vannak bárok, ott is lehet üldögélni. Meg lehet beszélni a délutáni játék tapasztalatait, el lehet tervezni a másnapi programot. Vagy sétálni a kikötőben és a tengerparton. Bár 9 körül már kicsit hűvös van, de rengeteg a csillag, csapkodnak a hullámok és remekül látszanak Sousse fényei. Határozottan jobb, mint a 3-as metró hazafelé ilyenkor.

Szólj hozzá!

Címkék: taxi tunézia vacsora

A bejegyzés trackback címe:

https://holeinone.blog.hu/api/trackback/id/tr50566808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása